Kennismaken

De Esmarke

Welkom bij basisschool de Esmarke, gelegen in de wijk Eschmarke. Onze school, gevestigd aan de Esmarkelaan 201, is gehuisvest in een modern en multifunctioneel gebouw. Binnen ons schoolgebouw vind je niet alleen klaslokalen, maar ook een sporthal, speelzaal en zelfs een bibliotheek.

Voor buitenactiviteiten hebben we speciaal ingerichte pleinen voor verschillende leeftijdsgroepen. Zo is er een plein voor de onderbouwgroepen, een plein voor de midden-/ bovenbouwgroepen en een uitgestrekt sportveld waar onze leerlingen zich kunnen uitleven.

Wat onze school kenmerkt, is de warme en persoonlijke sfeer. We streven naar kleinschaligheid, waarbij er voor elk kind en elke ouder persoonlijke aandacht is. Bij basisschool de Esmarke geloven we in het bieden van een stevige basis, waarbij elk kind de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen op basis van zijn of haar talenten en mogelijkheden.

Een ander bijzonder aspect van ons onderwijs is dat we al vanaf groep 1 Engels aanbieden. Zo geven we onze leerlingen een vliegende start in het aanleren van deze wereldtaal.

“Gewoon goed onderwijs” is ons motto